top of page

Ik help je met het concretiseren, visualiseren

en communiceren van jouw merkverhaal.

FVW_Eyes.png

Op zoek naar een creatieve expert die jouw bedrijf of organisatie laat opvallen op een authentieke manier, zodat jouw bedrijf de doelgroep bereikt en de juiste klanten aan zich bindt? Gevonden! :-)

Ik help je met het concretiseren, visualiseren en communiceren van het merkverhaal van jouw bedrijf of organisatie.

 

Samen maken we kraakhelder wie jouw merk is, waar jouw merk voor staat en wat de essentie is van jouw merk, oftewel jouw merkidentiteit! Daarmee ga jij je onderscheiden van jouw concurrent.


Ik ontwerp logo’s, identiteiten en websites en ik ontwikkel content strategieën en creëer content voor jouw offline en online zichtbaarheid.

Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hieronder in mijn stappenplan.

1.

KRAAKHELDER
MERKVERHAAL

Ik help jou als ondernemer (weer) kraakhelder te krijgen wat de merkessentie is van jouw bedrijf.
 

Dit doen we samen tijdens een (digitale) pragmatische sessie. De uitkomst hiervan is de fundering van jouw merk. Hierop gaan we jouw merk verder bouwen.

2.

PROFESSIONELE
HUISSTIJL

Jouw authentieke merkverhaal vertaal ik naar opvallend en origineel design.

 

Een professionele huisstijl bestaat uit jouw logo, kleuren, lettertypen en vormentaal. Dit is de visuele vertaling van jouw merk waarmee jij je gaat onderscheiden in de markt.

3.

DE OFFICIËLE 

MIDDELEN

Goed voor de dag komen met een professioneel visitekaartje, offerte- en factuurpapier en email-handtekening?

 

Met de bouwstenen uit jouw huisstijl ontwerp ik deze officiële middelen voor je, zowel digitaal als gedrukt.

4.

WEBSITE
ONTWERP

Staat je merk en huisstijl? Tijd om dit een platform te geven waarop je vindbaar bent en jouw doelgroep je kan bereiken: een unieke website.

Samen bepalen we het doel van je website en de functionaliteiten. Daarmee creëer ik het functioneel ontwerp en bepalen we of de website werkt zoals die moet werken. Klopt alles? 
Dan zet ik het functioneel ontwerp om naar een helder en gebruiksvriendelijk webdesign.

5.

CONTENT
STRATEGIE

Met een duidelijke content strategie zorg je ervoor dat je regelmatig en consistent in beeld blijft bij jouw doelgroep. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor verbinding.

 

Ook bespaar je er tijd en energie mee, want je hoeft niet steeds opnieuw te bedenken wat je moet posten. En met de Canva templates, speciaal voor jouw merk gemaakt, kun je eenvoudig zelf aan de slag met het maken van de posts.

6.

CONTENT
CREATIE

Je hebt een sterk merkverhaal, maar het lukt je nog niet om dit te vertalen naar opvallende, relevante en authentieke social media posts?

 

Ik help je graag met het creëren van content. Denk aan korte animaties, pakkende teksten en goede beelden die er voor zorgen dat jij opvalt en je jouw doelgroep bereikt.

7.

CHECK UP

Je merk staat, je bereikt je doelgroep, maar het kan altijd beter, toch?
 

Tijdens de check up bekijk ik hoe jij je nog beter kunt gaan onderscheiden en geef ik je advies over welke stappen je kan nemen om te groeien als merk.

JA!

Help mij mijn merkverhaal te vertellen met één of meerdere van deze stappen!

PORTFOLIO

Eerst zien dan geloven?

Bekijk hier een selectie van mijn werk.

Over mij

Na mijn afstuderen als grafisch ontwerper in 2011 aan ArtEZ Arnhem heb ik voor verschillende reclame- en ontwerp bureaus gewerkt, zoals Samdexy, Vormshop en Simons & Boom. Sinds de zomer van 2018 werk ik als freelance grafisch ontwerper, content strateeg en content creator. Hierin kan ik al mijn kennis en ervaring bundelen om tot de beste ontwerpen te komen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf, product of dienst opvalt in de drukke visuele wereld om ons heen.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan doen? Bel of mail gerust!

Contact

CREATIEF & STRATEGISCH ONTWERP

bottom of page