Iedereen heeft een goed verhaal, maar ik zorg ervoor dat jouw verhaal zichtbaar en toegankelijk wordt.

Werkwijze

Jouw bedrijf of organisatie help ik met het visualiseren van jouw verhaal. Samen gaan we op zoek naar de onderscheidende factor van jouw bedrijf, product of dienst. Deze onderscheidende factor, dat is jouw kracht. Die kracht vertaal ik naar de juiste vorm, goede inhoud en opvallend design, zodat de wereld niet meer om je heen kan en jouw verhaal relevant wordt voor jouw doelgroep.


Ik maak logo’s, identiteiten, websites, online magazines, campagnes, boeken, publicaties. En ik ontwikkel contentstrategieën en maak contentcreatie voor jouw branding op social media.

Over mij

Na mijn afstuderen als grafisch ontwerper in 2011 aan ArtEZ Arnhem heb ik voor verschillende reclame- en ontwerp bureaus gewerkt, zoals Samdexy, Vormshop en Simons & Boom. Sinds de zomer van 2018 werk ik als freelance grafisch ontwerper, contentstrateeg en content creator. Hierin kan ik al mijn kennis en ervaring bundelen om tot de beste ontwerpen te komen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf, product of dienst opvalt in de drukke visuele wereld om ons heen.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan doen? Bel of mail gerust!

Contact